wimke en annie

Portret Wimke en Annie

Wimke heb ik leren kennen op de volkstuin. Geregeld komen we elkaar tegen en praten we een beetje over hoe fris de dhalia’s er bij staan of hoe droog het is geweest. Dat soort gesprekken. Maar als ik de kinderen bij me heb vraagt hij altijd standaard naar ze, naar mijn man. En vaak hamert hij er op dat jonge mensen ‘es wat gekker op elkaar motte weze’, want volgens Wimke is hij nog steeds gek op zijn vrouw. ‘En dat is er één uit duzenden’.

Dat ontroerde me. Want inderdaad, het aantal echtscheidingen onder jonge stellen ligt ook hoog.

Ik bood hem en zijn vrouw een fotoshoot aan. En dat werd een mooi portret op een zomerse avond bij hen in de achtertuin. Ik mocht gewoon achterom komen, wat ik een beetje onwennig vond. Maar Wimke en Annie zijn een heel lief stel mensen. Dat zie je vast.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.