Liefs van Stella wordt Studio Kralt

Liefs van Stella gaat stoppen met haar fotografie werkzaamheden. Na een aantal leerzame jaren merk ik dat de fotografie naar de achtergrond verschuift voor mij. Ik ben bezig met andere klussen, veelal op freelance basis. En tegelijkertijd blijf ik uitkijken naar een leuke baan voor enkele dagen in de week. De rek qua fotografie is er uit voor mij. 

Laat ik voorop stellen dat ik hele mooie bruiloften heb mogen fotograferen. En direct erbij zeggen dat ik nooit NOOIT roep. Want sommige bruiloften waren zo leuk, die wil ik best nog eens qua sfeer en dag over doen. Maar, het is goed zo. De fotoshoots maandelijks waren voor mij geen herhaling meer. En stiekem was ik dan maar wat blij met die vrije zaterdagen. Bruiloften editen met een jong gezin bleek in de praktijk erg lastig. Want vul maar eens gemiddeld 60 uur aan editen, terwijl de jongste (bijna 2) nog steeds niet doorslaapt. Geen doen. Het putte me uit en kostte me meer werk dan dat het opleverde.

In 2018-2019 heb ik het heel rustig gehad. Niet zonder reden. Ik volgde in 2019 eindelijk in therapie en in 2018 liep ik ver over mijn grenzen. De bruiloften schroefden zich terug en ik had veel tijd voor mezelf nodig. Om me ook af te vragen of ik er nog wel zo blij van werd. Conclusie: niet dusdanig ZO blij dat ik dit nog een jaar wilde.

Dit jaar heb ik slechts 1 bruiloft op de agenda van 6 uur. En daar word ik wel BLIJ van. Met een kindje wat nog niet doorslaapt en een zwangerschap tot en met juli bij leven en welzijn, vind ik het wel prima zo.

Andere werkzaamheden

Ook ben ik andere werkzaamheden gaan doen. Zo beheer ik social media voor bedrijven, schrijf ik blogs in ruil voor vergoedingen, check ik teksten van websites of ga ik aan de slag met grafisch design. Niet achter de computer ben ik bezig met het geven van interieuradvies en komt die creatieve kant nog meer naar boven. En daarnaast ben ik ook gewoon druk met mijn gezin (in juli verwachten we ons derde kindje, de oudste gaat nu naar school en de -nu nog- jongste start binnenkort op de peuterspeelzaal, en o ja we hebben ook nog een hond), vrijwilligerswerk en naderhand onze moestuin.

Opluchting

‘Zonde! Jammer’ Zonde? Nee. Heb er van genoten, geleerd en zie om mij heen zoveel nieuwe, jonge en goede fotografen opstaan. Ik moedig die van harte aan. Begin aan dit avontuur en ga ervoor! Succes is voor iedereen anders definieerbaar. Voor mij voelt stoppen als een opluchting, niet als een zonde of jammerlijk verlies. Het is goed zo. Ik ga blij verder met de uiteenlopende opdrachten.

Wat betekend dat voor mijn site? Alle fotografie beelden die ik graag wil bewaren, blijven op mijn harde schijf en bewaar ik op een online galerij. Liefsvanstella.nl wordt omgebouwd naar Studiokralt.nl

De galerij blijft een portfolio (zeg immers, nooit nooit!) en de site hier zal als portfolio dienen.

Wat betekend dit voor klanten? Klanten die nog een shoot hadden staan waarvan deze niet door gaat zijn persoonlijk op de hoogte gebracht. Heb je geen mail ontvangen? Dan staat onze afspraak nog en hoef je je geen zorgen te maken.

Ik wil jullie in elk geval bedanken voor afgelopen jaren support, steun, reacties en vertrouwen in het werk wat ik geleverd heb. Alle liefs en goeds voor jullie!

 

Stella.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.