Ben jij op zoek naar bruidsfotografie in Noord-Brabant? Dan ben je aan het juiste adres. Bekijk hier mijn tarieven voor bruidsfotografie en fotoshoots. Ik neem een beperkt aantal bruiloften aan in 2021. 

Bruidsfotografie Noord-Brabant

De investering voor jullie bruiloft begint vanaf 1245,00 euro voor 7 uur fotografie.
Uitbreiding voor meer uren kost 95,00 per uur extra.

Minder uren zijn niet mogelijk, tenzij jullie in de wintermaanden trouwen. Of jullie hebben zo’n toffe dag in petto dat ik geen nee kan zeggen!

Bruidsfotografie

Inclusief:

  • een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij mij thuis (Giessen), in Gorinchem of als jullie door afstand gebonden zijn via Skype om de mogelijkheden te bespreken

  • een pre-shoot vooraf t.w.v 110,00 euro
  • een Day After Edit van 25 foto’s via een persoonlijke online galerij, in jullie inbox om direct te delen met vrienden en familie

  • een 15×15 luxe mini album in samenwerking met Dutch Ink Albums. De spreads en opmaak zijn samengesteld door Liefs van Stella. Upgrade album is mogelijk. (Let op: er is een levertijd van minimaal 7-9 weken standaard. Dit kan uitlopen door feestdagen / vakanties. Houd hier rekening mee. Wanneer een bruidspaar een upgrade wenst, verwacht ik dit van henzelf te vernemen. Bij een upgrade is door het tussendoor overleggen een langere levertijd op het album. )

  • Zorgvuldig na bewerkte reportage, in hoge resolutie aangeleverd op USB. Voor 7 uur fotografie ontvangen jullie ongeveer 285 foto’s. Uiteraard ontvangen jullie bij meer uren ook meer foto’s.

  • Enkele prints cadeau

  • Reiskosten binnen Noord-Brabant

  • BTW

Op mijn fotografiediensten zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze stuur ik bij een definitieve boekingsaanvraag toe per e-mail. Liefs van Stella is niet verantwoordelijk voor het verzuimen te lezen van de voorwaarden door de klant zelf.

Download hier mijn Trouwbrochure.

In 2021 neem ik een beperkt aantal bruiloften aan. Een persoonlijke klik vind ik ontzettend belangrijk. Daarom bevraag ik jullie vooraf ook over de grote dag en in het vrijblijvende intake-gesprek zal dit verder naar voren komen. Ik geloof dat je alleen op die manier het beste resultaat bereikt!

Fotoshoots Liefs van Stella Fotografie

Ik fotografeer beperkt. Eigenlijk doe ik liever een combinatie van diensten: ontwerp en fotografie. Maar het kan ook los en apart. Omdat ik dit opneem onder Studio KRALT verwijs ik je graag door naar mijn brochure.