Bruidsfotografie

De investering voor jullie bruiloft begint vanaf 1245,00 euro voor 7 uur fotografie.
Uitbreiding voor meer uren kost 95,00 per uur extra.

Minder uren zijn niet mogelijk, tenzij jullie in de wintermaanden trouwen. Of jullie hebben zo’n toffe dag in petto dat ik geen nee kan zeggen!

Het bruidspakket is inclusief:

  • een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij mij thuis (Giessen), in Gorinchem of als jullie door afstand gebonden zijn via Skype om de mogelijkheden te bespreken

  • een pre-shoot vooraf
  • een Day After Edit van 25 foto’s via een persoonlijke online galerij, in jullie inbox

  • een 15×15 luxe mini album in samenwerking met Dutch Ink Albums. De spreads en opmaak zijn samengesteld door Liefs van Stella. Upgrade album is mogelijk.

  • Zorgvuldig na bewerkte reportage, in hoge resolutie aangeleverd op USB. Voor 7 uur fotografie ontvangen jullie ongeveer 285 foto’s. Bij meer uren, meer foto’s.

  • Enkele prints cadeau

  • Reiskosten binnen Nederland (m.u.v de Waddeneilanden)

  • BTW

  • Vera Kralt gaat alle bruiloften mee als second shooter / assistentie

Op mijn fotografiediensten zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze stuur ik bij een definitieve boekingsaanvraag toe per e-mail. Liefs van Stella is niet verantwoordelijk voor het verzuimen te lezen van de voorwaarden door de klant zelf.

Download hier mijn Trouwbrochure.

Fotoshoots Liefs van Stella Fotografie

Ook voor fotoshoots sta ik voor jullie klaar! Of het nu om de liefde gaat, een tof feestje, vieren dat jullie in blijde verwachting zijn, een lief kleintje… Ik bied diverse pakketten aan. Mijn beelden zijn spontaan, puur, liefst in de buitenlucht en ongedwongen. Op die manier geloof ik dat de mooiste serie plaatjes ontstaan. Momenteel heb ik een tijdelijke actie tot november 2019: voor slechts 75,00 (nvt op bruiloften) boek jij jullie of jouw shoot!

Bekijk mijn pakketten in de Fotoshootbrochure2020

Veelgestelde vragen fotografie:

Fotografeer je ook grotere groepen (5+ personen)? Nee. Dat doe ik niet. Met die reden dat ik eigenlijk niet zo weg ben van familyshoots. Ik heb er geen moeite mee om op jubilea en feestjes, recepties en verjaardagen personen vast te leggen en groepsfoto’s te maken.

Hoe kan ik betalen? Betalen vindt binnen 14 dagen na het versturen van de factuur plaats. Ik heb graag dat de betaling vooraf is voldaan. Niet tevreden over de foto’s? Dan komen we daar echt wel in uit samen. Ik raad je natuurlijk wel aan om mijn portfolio vooraf goed te bekijken of dit binnen jouw smaak valt of niet. Ik wijk niet af van mijn edit stijl.

Krijgen we ook korting? Als je een duo – boeking doet ontvang je 10% korting op de totaalprijs. Bijvoorbeeld: zwangerschap en newborn shoot of portretshoot en loveshoot.