Bruidsfotografie

De investering voor jullie bruiloft begint vanaf 1245,00 euro voor 7 uur fotografie.
Uitbreiding voor meer uren kost 95,00 per uur extra.

Minder uren zijn niet mogelijk, tenzij jullie in de wintermaanden trouwen. Of jullie hebben zo’n toffe dag in petto dat ik geen nee kan zeggen! Vanaf mei 2020 neem ik wel enkel bruiloften van 7 uur max. aan.

Het bruidspakket is inclusief:

  • een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij mij thuis (Giessen), in Gorinchem of als jullie door afstand gebonden zijn via Skype om de mogelijkheden te bespreken

  • een pre-shoot vooraf t.w.v 110,00 euro
  • een Day After Edit van 25 foto’s via een persoonlijke online galerij, in jullie inbox

  • een 15×15 luxe mini album in samenwerking met Dutch Ink Albums. De spreads en opmaak zijn samengesteld door Liefs van Stella. Upgrade album is mogelijk. (Let op: er is een levertijd van minimaal 7-9 weken standaard. Dit kan uitlopen door feestdagen / vakanties. Houd hier rekening mee. Wanneer een bruidspaar een upgrade wenst, verwacht ik dit van henzelf te vernemen. Bij een upgrade is door het tussendoor overleggen een langere levertijd op het album. )

  • Zorgvuldig na bewerkte reportage, in hoge resolutie aangeleverd op USB. Voor 7 uur fotografie ontvangen jullie ongeveer 285 foto’s. Bij meer uren, meer foto’s.

  • Enkele prints cadeau

  • Reiskosten binnen Noord-Brabant

  • BTW

  • Vera Kralt gaat alle bruiloften mee als second shooter / assistentie

Op mijn fotografiediensten zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze stuur ik bij een definitieve boekingsaanvraag toe per e-mail. Liefs van Stella is niet verantwoordelijk voor het verzuimen te lezen van de voorwaarden door de klant zelf.

Download hier mijn Trouwbrochure.

2020 is mijn laatste jaar als bruidsfotografe.

Fotoshoots Liefs van Stella Fotografie

Ook voor fotoshoots sta ik voor jullie klaar! Of het nu om de liefde gaat, een tof feestje, vieren dat jullie in blijde verwachting zijn, een lief kleintje… Ik bied diverse pakketten aan. Mijn beelden zijn spontaan, puur, liefst in de buitenlucht en ongedwongen. Op die manier geloof ik dat de mooiste serie plaatjes ontstaan.

Voor de meeste shoots geldt dat we anderhalf uur tot twee uur bezig zijn met plaatjes schieten. Bij elke reportage zit een luxe USB stick, een set afdrukken en/of luxe mini album cadeau. Iedere reportage m.u.v. de portretshoot is inclusief 30-35 bewerkte beelden. De ‘familyshoot’ valt onder love/couple.

Bekijk mijn pakketten en prijzen in de Fotoshootbrochure2020

2020 is mijn laatste jaar als fotografe.

Veelgestelde vragen fotografie:

Fotografeer je ook grotere groepen (5+ personen)? Ja en nee. Geen groepen van 20 man in elk geval. Ik fotografeer tot 4 personen voor het normale tarief. Ieder extra persoon kost 10,00 p.p.

Naast familiefoto’s kom ik ook graag op kinderfeestjes, jubilea, recepties en andere feestjes met mijn camera om de pret en vreugde vast te leggen. Op een spontane manier! Dus geen geforceerd gedoe.

Hoe kan ik betalen? Betalen vindt binnen 14 dagen na het versturen van de factuur plaats. Ik heb graag dat de betaling vooraf is voldaan. Niet tevreden over de foto’s? Dan komen we daar echt wel in uit samen. Ik raad je natuurlijk wel aan om mijn portfolio vooraf goed te bekijken of dit binnen jouw smaak valt of niet. Ik wijk niet af van mijn edit stijl.

Ik wil de foto’s niet online. Kan dat? Natuurlijk kan dat. Geef dit vooraf aan zodat ik daar rekening mee kan houden.

Krijgen we ook korting of kan je een vriendschapsprijsje maken? In het verleden ben ik naar familie en vrienden toe nogal vrijgevig geweest. In het mom van ‘goed voor je portfolio’. Middels staat dat portfolio wel en vind ik het eigenlijk best wel brutaal dat notabene mijn eigen netwerk niet het fatsoen kan opbrengen te betalen voor een shoot. Ik heb tenslotte ook vaste lasten. Een keer per jaar geef ik vroegboekkorting aan bruidsparen. Voor de fotoshoots geldt dat je een duo pakket kunt kiezen. Hier ontvang je dan een bescheiden korting over.