Hoi, mijn naam is Stella. Leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina en nog leuker als je even blijft hangen! Sinds 2016 ben ik voor mijzelf begonnen met Liefs van Stella Fotografie. Ik werk niet full time maar ben eigenlijk altijd wel druk bezig met uiteenlopende projecten. Sinds 2018 heb ik aan mijn diensten ook online content strategie en social media strategie toegevoegd. Ik werk inmiddels voor een vaste opdrachtgever maar ook aan veel tijdelijke projecten. Ik gebruik mijn creatieve ervaring graag voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers.

Bruidsfotografie in Noord Brabant

Ik woon en werk in het land van Heusden en Altena maar reis overal naar toe. Ik ben dit jaar begonnen met mijn rijbewijs maar in principe kom je met de trein ook overal. Afgelopen jaar was een hoogtepuntje, want toen vloog ik samen met mijn zus voor een bruiloft naar het prachtige Zweden. Sinds dit jaar is mijn zusje vaste second shooter en komen we dus gezellig met zijn twee. Liefs van Stella fotografie kenmerkt zich door een spontane, journalistieke stijl met een romantische, ietwat vintage look en feel bewerking. Natuurlijk daglicht, warm en kleurrijk zijn de woorden waarmee ik mijn werk graag omschrijf. Bekijk mijn blog voor recent werk.

Ik houd ervan om pure portretten te maken, weinig aandacht te geven aan geforceerde poses maar juist mensen hun kracht te benadrukken. Geen art fine photography maar art fun fotografie, zeg ik altijd. Ik zie in ieder persoon iets moois en als ik een klik ervaar met mensen geloof ik echt dat we samen het allerbeste eindresultaat eruit halen. Meer over mijn werkwijze kun je lezen bij de FAQ pagina.

Over Liefs van Stella fotografie

Naast eigenaar van mijn bedrijf ben ik gelukkig getrouwd met Matthias, sinds 2014. We hadden een fijne, vintage bruiloft on a budget. Na enkele jaren in Gorinchem te hebben gewoond, verhuisden we naar het gezellige Giessen in Brabant. Het was even wennen maar inmiddels zijn we hier aardig ingeburgerd.

Ook zijn we trotse ouders van Lewis (2015) en Fender (2018). Samen met onze chocoladebruine labrador Max wonen we in een knus rijtjeshuis waar we nog heel wat klusjes aan hebben. Over die klusjes en stapjes die we daarin zetten blog ik op mijn woonblog Thuis bij Stella. Vanuit huis werken is perfect! Je deelt je eigen tijd in en meestal lukt het wel om oppas te regelen voor mijn zoontjes. Ook woon ik in een prachtige landelijke omgeving waar heel veel mooie plekjes zijn voor een toffe shoot in de buitenlucht. En die deel ik graag!

Deze locaties zijn perfect voor diverse fotoshoots in Noord Brabant:

  • het Almbos in Rijswijk
  • Woudrichem vesting
  • de Groesplaat in Oudendijk
  • de Loonse en Drunense duinen
  • binnenstad Gorinchem
  • Slot Loevestein en omgeving
  • de Brabantse waterlinie
  • het mastbos in Breda
  • binnenstad Den Bosch
  • binnenstad Zaltbommel

Het lijkt mij superleuk om jullie of jou vast te leggen! Of dat nu om een trouwerij gaat of om een andere feestelijke reden, ook voor allerlei fotoshoots sta ik graag klaar. Van loveshoots tot zwangerschap, new born, portret, zakelijk of complete bedrijfsfotografie. Schroom niet in een berichtje te sturen!

Voor recente updates, like mijn facebookpagina of volg mij op instagram. Zie ik je snel?

Liefs,

Stella 

p.s De foto’s op deze pagina zijn gemaakt toen we net verloofd waren. Matthias was nog kaal zoals je ziet en ik een stuk slanker. Tijd voor een nieuwe shoot ­čśë