Hippe persoonlijke bruiloft in Oegstgeest

Ronald en Karina trouwden in juni 2018 maar ik had deze bruiloft nog niet gedeeld in een blog op mijn nieuwe site. Inmiddels is de site niet zo nieuw meer maar nog steeds ben ik erg blij mee en daarom maak ik een inhaalslag met blogs. Zo hebben jullie ook een duidelijker beeld van mijn werk. 

Ik moet bekennen, ik vind al mijn stellen leuk maar met sommige heb ik echt een mega klik. Dat geldt voor Ronald en Karina zeker, ik vind het een heel lief, aardig en tof stel. En kennelijk heb ik ook iets goeds gedaan want afgelopen week legde ik Karina’s bolle buik vast. Hoe bijzonder! Ook hun bruiloft zat vol bijzondere details. Zoals de rode oldtimer als trouwauto, de fotoshoot in de kas en moestuin te Dordrecht, de prachtige persoonlijke speeches en de leukste hippe styling. Het meeste zelf gemaakt en zelf bedacht. Een pareltje van een bruiloft dus waar ik als fotograaf alleen maar van smullen kon. Ik was die dag overigens niet alleen. Dromen in Beeld maakte een super gave weddingvideo.

We begonnen de dag bij Ronald, daarna door naar Karina. Daar verzamelde de naaste familie zich. Daarna door naar de fotoshoot, daarna naar de locatie in Oegstgeest waar de ceremonie, het diner, feest enzovoorts plaats vond.

1 Comment

Join the discussion and tell us your opinion.

januari 02, 2020 - 15:00

[…] Bruidsreportage Karina en Ronald in een kas met moestuin […]

Beantwoorden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.