De gezellige stijlvolle bruiloft van Bob & Melissa

De bruiloft van Bob en Melissa vond vorig jaar plaats maar ik moet even een inhaalslag maken met blogs! Het was zo’n heerlijke bruiloft waar ik mij super op mijn gemak voelde door de lieve familie, vrienden en het lieve stel. De bruiloft vond plaats in Utrecht, zo ook de fotoshoot in de Oude Hortus. Het was een super dag!

De dag begon voor mij bij Melissa en daarna reed de ceremoniemeester mij even snel naar Bob en terug. Gelukkig wonen hun ouders niet ver bij elkaar vandaan. De dag zelf begon wat grijzig maar klaarde gelukkig op. Aanvankelijk zou de bruiloft buiten hebben plaats gevonden maar door het grijze weer was er snelle omschakeling naar een eveneens zo’n sfeervolle binnenlocatie waar de ceremonie plaats vond. Eerst het wettelijk huwelijk, daarna de inzegening. Daarna kon er buiten gefeliciteerd en getoast worden op het kersverse paar, was het tijd voor de stukjes en een hapje eten en tenslotte het feest met DJ! Een dik geslaagde dag dus. En na de bruiloft mocht ik ook nog een mooi album maken.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.