Bruidsfotografie in Noord Brabant

Sinds 2020 leg ik mijn focus op het vastleggen van bruidsfotografie in Noord Brabant. Ik heb wel beperkt plek voor de bruiloften. In dit blog leg ik uit waarom en wat je hiervan kunt verwachten van mij. Lees je mee? En heb je vragen? Stel ze dan gerust via een berichtje. 

Bruiloften vind ik ontzettend leuk om te fotograferen. Het blijft iets heel bijzonders om zo aan de intieme kring van het bruidspaar te worden toegevoegd. Daarom is een klik met de fotograaf erg belangrijk. Zo voelt iedereen zich op zijn en haar gemak! Dat geldt voor het bruidspaar maar ook voor de fotograaf. Ik heb wel eens bruiloften gehad waarbij dit minder of niet het geval was. Gevoelig voor sfeer vond ik de dag dan heel lang duren!

Bruidsfotografie Noord Brabant

In 2020 heb ik gezegd: geen bruiloften meer. Ik had er eentje staan en dat vond ik prima. Die is nu verzet naar 2021 en dat is nog beter aangezien ik a.s juli ben uitgerekend van onze dochter. Inmiddels loop ik rond te waggelen als een eend met spierpijn dus je kunt je vast voorstellen dat een hele dag rondlopen veel energie kost.

Maar bruiloften kosten aan uren op de dag zelf ook veel edit uren er na. Gemiddeld zo’n 60 uur! Een jong gezin en edit uren, dat gaat niet goed samen voor mij. Ik werk dan veelal s’ avonds laat door en dat is in combinatie met de gebroken nachten (hier een peuter die nog niet doorslaapt) nu en straks best vermoeiend.

Beperkt plek voor bruiloften

Daarom heb ik besloten om in 2021 beperkt plek aan te bieden voor bruiloften. Vooropgesteld vind ik een klik het belangrijkste. Verder hoop ik dat jullie als koppel mijn portfolio en edit-stijl kunnen waarderen. Wel zo prettig om goede verwachtingen te hebben van elkaar. Mijn blog is eigenlijk mijn portfolio dus neem zeker een kijkje daar! Op aanvraag verstuur ik een show-reel galerij per mail toe mocht je nog meer willen bekijken.

Omdat ik maar beperkt plek heb, heb ik ook mijn tarief niet meer verhoogd sinds 2019. Mijn focus is het vastleggen van mooie plaatjes en een goed product afleveren. Ik hoef niet per se veel groter te groeien want heb momenteel genoeg aan mijn werkzaamheden voor studio KRALT e.a Dus, ik fotografeer ook vooral voor mijn plezier! En ik hoop ook dat jullie dit bij het eindresultaat ook zo beleven. De dag weer herbeleven als het ware.

Dus … 

… zijn jullie een koppel wat graag voor een persoonlijke klik gaat?

… is jullie dag een tintje persoonlijk en vinden jullie styling ook belangrijk?

… trouwen jullie -bij voorkeur- in de maanden mei tot en met oktober 2021?

… is jullie bruiloft extra speciaal omdat jullie buiten de lijntjes kleuren?

Dan ben je bij Liefs van Stella aan het juiste adres! Ook trouwvideo is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden via info@liefsvanstella.nl

Let op: omdat ik beperkt plek heb is het beste om de trouwdatum direct mee te sturen. Zo kan ik kijken of ik die datum nog beschikbaar ben.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.