20 ideeen voor een unieke bruiloft (deel 2)

Vorige week hebben jullie al 10 tips ter inspiratie kunnen lezen voor een super unieke bruiloft! Vandaag de andere 10 tips. Welk idee vond je supertof? Ik ben benieuwd! Ook deze tips zijn weer lekker gek en origineel te noemen. 

  1. Laat matchende tatoeages zetten in plaats van een trouwring – voor altijd en echt eeuwig samen. Moet je wel even een andere momentje van maken tijdens de ceremonie. Bijvoorbeeld een filmpje toen je de ‘ringen’ liet zetten samen?
  2. TrouwJURK? Hoezo? Kies voor een jumpsuit! Of een ander tof chique broekpak. Of ga voor een kokerrok, echt: het is weer eens wat anders. En hij kan gaan voor een nette short, quilt of gewoon een casual chique ‘kloffie’. Voor de unieke bruiloft geldt: jullie stijl, jullie regels.
  3. In plaats van een uitgebreid diner of een afgezaagde BBQ, gaan jullie voor een aantal foodtrucks. Superleuk en lekker! Kun je bij de ene truck gaan voor een lekker plantaardig alternatief en bij de andere voor de lekkerste pannenkoeken. Ik bedoel maar. Of zorg voor ieders favoriet!
  4. Laat niet de dag bepalen wat jullie willen. Bijvoorbeeld, samen lunchen op het terras. Of eerst nog even met je moeder en vriendinnen naar een spa of massage. Hij samen met zijn best man naar de barber shop in plaats van de kapper aan huis. Enzovoorts. Als je dag iets meer invult op die manier is alles niet direct heel strak gepland en kun je meer genieten!
  5. Goochelaar als openingsact, in plaats van een openingsdans. En nu maar hopen dat hij niet jouw geliefde weg tovert!
  6. Maak een doolhof – regel dit bijvoorbeeld met pallets, boompjes of ‘kooien’ van betongaas. Een heel leuk spelletje om jullie daggasten bezig te houden. Of om elkaar kwijt te raken en weer terug te vinden natuurlijk. Extra leuk: prijsje voor de winnaar.
  7. Kies voor een unplugged wedding – en ga echt even offline. Desnoods nog wat zwart-wit teeveetjes en ouwe radio’s, maar hup weg met die tablets, schermpjes en mobieltjes. Hallo terug in de tijd!
  8. Ga voor een cocktail bar – waar jullie je eigen echte cocktail hebben klaar staan voor de gasten. Zorg ook voor een anti kater kit. Velen zullen je dankbaar zijn.
  9. Trouwen rond Kerst? Zorg voor een heel bomen park waar voor iedere gast een cadeautje te vinden is. Voer het kerst thema niet te ver door, subtieler is mooier en tijdlozer.
  10. Vergeet rijst en confetti. Strooi met wilde bloemen zaden en kom als groen duurzaam bruidspaar aanlopen op een stukje weg waar de zaadjes kunnen ontkiemen!

je eigen pizza samenstellen is ook weer ‘s wat anders!

in plaats van een boeket ga je voor een bloemenkrans zoals Annel hier in Zweden

1 Comment

Join the discussion and tell us your opinion.

mei 25, 2020 - 07:06

[…] Bekijk ook: inspiratie voor een unieke bruiloft […]

Beantwoorden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.