wimke en annie

‘Oude Liefde’

Ik portretteerde Wimke en Annie. Twee dorpsgenoten, ‘nog altijd zo gek op mekaar’. De shoot heet ‘Oude Liefde’. Zo kostbaar, de glinstering in hun ogen als ze over elkaar en hun huwelijk spreken. Vol liefde, vol herinneringen aan elkaar maar ook vol schoonheid van het ouder worden samen. Bekijk meer op het blog.  

Ronald en Karina

Ronald & Karina

‘Wauw, wat een prachtige foto’s heeft Stella van onze dag gemaakt! Ze is heel de dag aanwezig geweest op onze bruiloft en heeft met haar rustige houding, oog voor detail en natuurlijke fotografiestijl de dag en sfeer heel mooi weten vast te leggen! Stella heeft ook nog is een supersnelle service, een dag na de…

Zwangerschapsshoot

Op een zonnige frisse januari ochtend hadden we afgesproken met ons gezin met deze lieve familie. Annette en Jos verwachten begin maart hun tweede kindje. Speciaal om dat te mogen vastleggen! Bekijk de rest van deze shoot hier.  

Loveshoot

Ieder bruidspaar die mij boekt zal ik een pre shoot aanbieden. Even inkomen samen maar oh zo tof! Zeker als je de foto’s daarna weer verwerkt in bijvoorbeeld the Save the Date of kaart. Zo ook bij Bob & Melissa.

Tanja en Maurice

Maurice & Tanja

Op 29/09/2018 trouwden Maurice en Tanja in het landelijke Giessen (NB). De feestlocatie was in Sleeuwijk, kerk in Giessen en fotoshoot in de gerbera kassen van de heer Mons te Brakel. Bekijk een volledige reportage via het blog!

Melissa en Bob

‘Stella heeft onze bruiloft gefotografeerd! We zijn enorm blij met het eindresultaat. Stella stelt je op je gemak en je kan lekker jezelf zijn. Heeft veel oog voor details. De hele dag is Stella aanwezig geweest maar niks van gemerkt. Al met al, een aanrader!’ Melissa & Bob, 2018

Save the date

Ook mogelijk: fotografie voor jullie trouwkaart. Zoals Ronald en Karina, die gebruikten de foto’s voor hun trouwkaart. Destijds bestond er nog geen Liefs van Stella design maar nu is deze mogelijkheid er wel! Combineer twee diensten. Vraag gerust naar de mogelijkheden en ik stuur jullie de informatiebrochure toe.