Veelgestelde vragen bruidsfotografie

Over bruidsfotografie:

Wat kenmerkt Liefs van Stella? Liefs van Stella heeft een ietwat romantische, vintage stijl van bewerken. Maar de journalistieke stijl is het belangrijkste kenmerk. We zijn graag ‘onzichtbaar’ bezig op jullie dag om alles zo goed mogelijk tot in alle details toe vast te leggen. Je kunt twee betrokken fotografen verwachten die goed op elkaar afgestemd zijn en een prachtig eindresultaat zullen afleveren.

Wat heb je voorafgaand aan informatie nodig van ons? Als jullie mij (Stella) een berichtje sturen dan is het handig alvast de trouwdatum te weten, mocht die al bekend zijn. Daarnaast, vertel eens wat over jullie zelf! Wie zijn jullie, waar komen jullie vandaan, waar gaan jullie trouwen, wat voor soort bruiloft (binnen, buiten, met een thema of niet) hebben jullie in petto… Kortom, leuke details en vooral wat jullie belangrijk vinden! Daarna zal ik jullie uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mochten jullie voor ons kiezen en is de aanbetaling voldaan, dan is de boeking definitief en zijn jullie verzekerd van onze dienst. Alles wordt vastgelegd in een intake formulier zodat alles netjes terug is te vinden. Voorafgaand de grote dag zullen we nog een aantal keer telefonisch of schriftelijk contact hebben. 

Kunnen we alle foto’s ontvangen in RAW? Nee, ik maak een reportage die ik zorgvuldig bewerk waar ik als fotograaf achter sta. Uit ervaring weet ik hoe lastig het is om zelf uit ongeveer 3000+ foto’s een selectie te maken. Dit doe ik met alle liefde voor jullie, cause that’s my job! En tevens ook mijn visitekaartje. Jullie ontvangen de reportage op USB in hoge resolutie. 

Hoeveel tijd raad je aan voor de privé reportage en voor de groepsfoto’s? Voor de reportage raad ik 90-120 minuten aan, exclusief reistijd. Zo hebben we alle tijd voor een ontspannen reportage en daarnaast kun je ook nog meerdere locaties eventueel bezoeken. Voor de groepsfoto’s raad ik 30 minuten aan en niet meer dan 10-12 groepscombinaties.

Wanneer kunnen we de foto’s verwachten? Voor bruiloften is de levertijd binnen 6-8 weken. Voor fotoshoots is de levertijd binnen 2-3 weken. Jullie ontvangen de volgende dag al een Day After Edit van 25 foto’s in een persoonlijke online galerij (dit geldt alleen voor bruiloften). Het bruidsalbum heeft een langere levertijd.

Wat gebeurd er met onze privé gegevens? Liefs van Stella heeft een privacybeleid. Deze vinden jullie onderaan de pagina.

Eten jullie ook mee op onze bruiloft? Graag! Een lunch meenemen gaat nog wel maar als we er tot de avond zijn wordt het avondeten een lastige zaak. Dieetwensen hebben we niet, ik (Stella) eet alleen geen vlees. 

Zorgen jullie voor eigen vervoer? Ik verwacht in 2019 wel eindelijk mijn rijbewijs te hebben, dus yes! Zo niet dan laten we dit tijdig weten en is er altijd wel een oplossing te vinden. 

Wij gaan niet trouwen maar willen graag een love/couple/family/new-born/zwangerschap fotoshoot. Supertof! Neem contact op via liefsvanstella@gmail.com en ik stuur je mijn informatiebrochure toe.

 

Veelgestelde vragen ontwerp & design

Ontwerp je ook logo’s? Ja, ik ontwerp ook logo’s. Maar een complete huisstijl kan ook. Neem contact op en dan ga ik graag met je rond de tafel om jouw wensen en belangen helder te krijgen! Mét koffie. Die ik betaal uiteraard. Let op: omdat ik ook nog voldoende focus, energie en tijd wil overhouden voor mijn andere werkzaamheden neem ik voor logo’s en huisstijl een beperkt aantal opdrachten aan. 

Ik kan de online kaarten collectie niet vinden. Dat klopt, die staat nog niet online. Ik moet nog eventjes de puntjes op de i zetten. Volg mij op instagram en je ziet die puntjes zelf voorbij komen!

Ik wil graag een combinatie van fotografie en design, bijv. een verlovingsshoot en trouwkaart ontwerp in combinatie met de foto’s. Kan dit ook? Jazeker! Stuur me een berichtje dan stuur ik jullie mijn informatiebrochure toe. Dit geldt ook voor newborn en geboortekaarten of loveshoots en Save the date kaarten. Of heb je een ander idee? Let me know!

Veelgestelde vragen content en marketing

Wat is SEO eigenlijk? SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Hiermee optimaliseer je je website voor hogere organische zoekresultaten. Omdat veel ondernemers hier zelf geen tijd voor hebben maar wel hun bedrijf graag goed vindbaar in Google willen besteden ze dit uit. Je moet namelijk wel moeite doen om goed gevonden te worden.

Moeite? Ja, je moet weten HOE je hoger komt. Welke zoekwoorden geschikt zijn om in te zetten voor jouw dienst of bedrijf. Wat meta data zijn, hoe je het beste content kunt inzetten, wat sterke content is en zo zijn er nog 100 andere dingen om in te zetten en rekening mee te houden.

En zie je dan direct resultaat? Nee, dat kan maanden duren. Het ligt er helemaal aan hoeveel moeite je doet, hoe je die moeite doet en hoe gebruikersvriendelijk je website is om de website bezoeker aan te zetten tot actie. 

Wat zijn de tarieven? Lastig te zeggen. Ik reken mijn uurtarief maar bijvoorbeeld zakelijke fotografie reken ik weer apart. Eigenlijk is hier geen standaard antwoord op want elke aanvraag is anders. Daarom ga ik graag eerst met je sparren en hoor ik graag jouw wensen. Én nog belangrijker, ik leer graag het bedrijf kennen. Aan de hand van dit gesprek zal ik een offerte sturen en plan van aanpak. Wanneer er een akkoord is, kan ik uren gaan inplannen en werkzaamheden inzetten.

Werk je vanuit huis of op locatie? Beide. Een maandelijks overleg is iets wat ik sowieso adviseer. Je moet tenslotte toch wel even weten wat ik achter mijn laptop zit uit te voeren. 

Klinkt goed! Fijn om te horen. Zo niet, hoor ik het ook graag. Stuur een berichtje en ik neem contact met je op.

 

Gaaf dat je contact zoekt! Onderaan deze pagina staan mijn gegevens en het contactformulier. Binnen 48 uur een berichtje terug!